Η περιοχη

Κύριες αποστάσεις

Λιμανι

8,7χλμ από το κοντινότερο λιμάνι

κεντρο οικισμου

500μ από το κέντρο της
Σκάλα Καλλιράχης

παραλια

500μ από την κοντινότερη παραλία
οδηγιες

Πως να μας βρείτε

Με φέρρυ μποτ
  • Από Κεραμωτή
  • Από Καβάλα

Από το λιμάνι της Κεραμωτής το φέρρυ μποτ φθάνει στο λιμάνι του Λιμένα. Η διαδρομή αυτή έχει τακτικά δρομολόγια, συνήθως κάθε μισή ώρα κατά την θερινή περίοδο. Το κάθε δρομολόγια διαρκεί 35 λεπτά.

Μπορείτε να δείτε τα δρομολόγια των πλοίων στο http://www.thassoslines.gr.

Από το λιμάνι της Καβάλας το φέρρυ μποτ φθάνει στο λιμάνι της Σκάλας Πρίνου. Η διαδρομή αυτή έχει περίπου 5 δρομολόγια στην διάρκεια της ημέρας. Το κάθε δρομολόγια διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά.

Μπορείτε να δείτε τα δρομολόγια των πλοίων στο http://www.thassoslines.gr.

Με αεροπλάνο

Το κοντινότερο αεροδρόμιο στη Θάσο είναι το αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος». Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 30χλμ από την Καβάλα, 17χλμ από την Κεραμωτή και 12χλμ από την Χρυσούπολη.

Με λεωφορείο

Ο Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Θεσσαλονίκης "Μακεδονία" (ΚΤΕΛ) συνδέεται με πολλές χώρες της Ευρώπης όπως Αλβανία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ουγγαρία, Σκοπιά, Ρουμανία, Σλοβακία, Τουρκία και Τσεχία, καθώς επίσης και με όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα. Από τον σταθμό της Θεσσαλονίκης επιβιβαστείτε στο λεωφορείο για Καβάλα.

Ο Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων "Καβάλας" (ΚΤΕΛ) συνδέεται με τις πόλεις: Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κομοτηνή, Ξάνθη, Αθήνα, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Χρυσούπολη, Κεραμωτή.